Thursday, December 20, 2007

For God's sake, just leave him alone

Yay. Ce bine am dormit. Partea urata a fost ca a trebuit sa deschid/aprind/pornesc televizorul. Ce sa vad. Realitatea tv, cum il executa pe Ludovic Orban, chiar si dimineata, cand majoritatea celor de acolo n-au avut nici morning wood-ul (erectia de dimineata). Este chiar atat de interesant sa dedici tot airtime-ul pt reportaje, talkshow-uri despre Ludovic Orban, vorbind la persoana a 3-a despre el? In loc sa te intereseze cine e ala care a filmat, avand in vedere ca vis-a-vis nu era decat sediul unei banci, care era inchisa, il pui pe robert turcescu sa faca pe torquemada cu ludovic orban si sa calomnieze(exista verbul asta?).
Realitatea, implicit SOV, isi cam bate joc de noi. Clipul asta nu ma duce cu gandul decat la o reclama subversiva la Cola Zero. Trebuie sa recunosc, mi-a placut asta.
Ii mai pasa cuiva ca nu avem contract de deszapezire? Ca videanu a hotarat sa lase strazile in ruine(ce plecat-la-magazin, doar nu pleaca nicaieri strazile pana la anul)? Ca in cateva zile o sa-mi iau asta (:D)? Pana si pe "victima" o doare in cot (la propriu si figurat).

No comments: