Thursday, December 6, 2007

Mosule, fuck off

'Tis the season. Pe masura ce imbatranesc urat observ ca unii imbatranesc frumos ( frumos ca un autist care sufera de sindromul down), adica acum nu mai sunt cu "Mi-a adus mosul ". De fapt e la fel, numai ca acum chiar imi vine sa comit un pacat ceva mai grav decat preacurvirea, si am presimtirea ca o sa fie la fel multi ani de acum incolo. Nu stiu ce o fi asa interesant, adica pe mine sincer nu ma intereseaza ce "ti-a adus MOSHUUUU ;)" si cu atat mai putin tonul vocii tale cand zici asta.Pe pikachu il poti asculta, dar pe :XaLeXanDrA:X ba (puteti sa ma citati, cu conditia sa-mi faceti reclama, duh).
Azi pt mine n-a fost un prilej de a ma trezi mai devreme ca sa ma uit ce mi-a adus "ala". Nup, pt mine 6 decembrie reprezinta ziua tatalui meu(Niculae, nu zic restul numelui ca poate se da Tulus pe blogspot). La multi ani sefu'. 'nuff said.

P.S: Am oportunitatea de a ma alatura unei formatii(roc, desigur). Fireste ca trebuie sa-mi dovedesc valoarea. Meh.

P.P.S: Majoritatea vizitatorilor blogului sunt din America de Sud si America de Nord. Care dintre voi s-a dus sa presteze servicii pe acolo?

5 comments:

Anonymous said...

P.S: Am oportunitatea de a ma alatura unei formatii(roc, desigur). Fireste ca trebuie sa-mi dovedesc valoarea. Meh.

canti la... ce?

Anonymous said...

care :XaLeXanDrA:X?? ca sunt curioasa???

OfCourseNot said...

@nu conteaza cine: chitara. daca erai cititor fidel stiai asta. Scrisesem intr-un articol putin mai vechi :P
@ally: nume generic

Anonymous said...

sa mor frate da casatorestete cu chitara,si cu gagicata imaginara :xaLeXaNdRa:X get a life dude...am relizat si eu ca viata nu e numai bere si cs.e bere cs si femei nuff` said in plm :D

OfCourseNot said...

^ astfel de oameni ma fac sa vreau sa inventez un aparat cu care sa pot sa impusc pe cineva prin web browser