Tuesday, November 13, 2007

The Jersey boys are back


E destul de clar la cine ma refer. The Dillinger Escape Plan au lansat Ire Works azi(albumul a fost leak-uit pe trackere acum cateva zile).
Inca de cand am auzit de noul album stiam ca nu o sa fie deloc asa cum ma voi astepta, si chiar nu stiam la ce sa ma astept. O trupa care si-a impartit fanii in 2 categorii: cei carora le-au placut Calculating Infinity si Irony Is A Dead Scene si cei carora le-a placut Miss Machine. Indiferent de schimbarile survenite in componenta si stilul trupei, it's still fucking DEP.
Acest album marcheaza plecarea lui Chris Pennie (unul din membrii fondatori) si venirea lui Gil Sharone. Parerile au fost impartite initial privitor la talentul lui si la stacheta urcata de Chris al dracului de sus, insa dupa cateva webisodes uploadate pe youtube, toti au fost de acord : Gil can fucking play.
In stilul lor caracteristic, prin acest album au aratat degetul tuturor celor care s-au indoit de ei: fani dezamagiti, trolli si critici. Si ce mai deget. Fix Your Face si Lurch parca vor sa demonstreze ca nu si-au pierdut talentul si ca inca sunt capabili de melodii hardcore asemenea celor de pe Calculating Infinity. Totodata se simt influentele NIN si Genghis Tron. Exact la asta ma refeream mai demult cand ziceam ca e imposibil sa stii ce-i in mintea lor atunci cand compun . Orice alt comentariu este de prisos, sincer. Daca vreti sa ascultati cateva din melodiile noi puteti sa intrati pe myspace-ul lor


Credits: drownedinsound.com

No comments: